Doctorul asta a ajuns cunoscut in toata lumea. Ce le facea femeilor gravide aflate in travaliu! Totul a fost filmat VIDEO

de: D. C.
20 01. 2018, 11:26

Fernando Guedes da Cunha, doctor de meserie, a ajuns sa fie cunoscut in intreaga lume datorita felului unic de a se comporta cu femeile gravide, aflate in travaliu. Barbatul danseaza impreuna cu viitoarele mamici pentru a le alina durerile si a le ajuta sa treaca mai repede si mai bine peste perioada agonizantat dinaintea nasterii.

Aducerea pe lume a unui copil poate fi una dintre cele mai dureroase experiente prin care trece o femeie de-a lungul vietii sale. Doctorul din Brazilia a initiat aceasta metoda a dansului, sustinuta de stiinta, pentru a-si ajuta pacientele.

Cadrul medical, cunoscut ca „doctorul dansator” posteaza video-urile pe contul sau de Instagram. Gravidele, cu burtile imense, se misca in ritmuri care mai de care mai alerte. In ultimul filmulet facut public, o femeie care a dezvoltat diabet gestational este filmata in timp ce danseaza cu obstetricianul in timp ce asteapta venirea pe lume a copilasului ei.